About us

Vilka är vi?

Vi är ett litet team som står våra kunder nära. Vi hjälper till med allt från bolagsregistreringar till löpande bokföring och myndighetskontakter. Vi har arbetat med ekonomi sedan 1984 och har erfarenhet från både stora och små kunder och allt däremellan. Vi har vanan och kompetensen att hantera alla olika typer av bolagsfrågor.

Hos oss får du alltid ett personligt bemötande och vi gör allt vi kan för att tillgodose just dina behov så att du kan fokusera på kärnverksamheten istället för ekonomiarbete. Du kan med förtroende låta oss sköta den delen av ekonomiarbetet som du inte själv vill lägga tid på. Tveka inte att kontakta oss!

Play Video

Våra tjänster

Vårt mål är att tillhandahålla personlig service där varje kund känner sig viktig. Vi riktar oss i första hand till små och medelstora företag men har även hjälpt större bolag. Som kund hos oss avgör du helt och hållet vad du vill ha hjälp med, en del sköter vi allt åt medan andra gör vissa delar själva. Vi arbetar med fasta priser där du klart och tydligt kan se vad varje moment kostar utan överraskningar.

Effektiva & flexibla

Vårt sätt att arbeta sparar tid åt dig och hjälper dig att upprätta en korrekt bokföring utifrån de lagar och regler som gäller för just ditt företag.

Vi tillhandahåller en skräddarsydd lösning för just dig och ditt bolag. Med oss som redovisningskonsulter blir ditt arbete smidigare och enklare.

Stöd & råd

Genom våra digitala, molnbaserade affärsplattformar får du tillgång till uppdaterad information och de rapporter som du önskar. Med en aktuell helhetsbild blir det enklare för dig att ta beslut kring investeringar, nyanställningar och liknande.

Oavsett var du befinner dig så är vi enbart ett telefonsamtal eller mail bort.

Vårt team

Kontakta gärna oss för ett personligt möte

Kontakta oss redan idag för mer information

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!